top of page
Vyhledat

BOSNA / PYRAMIDY

Aktualizováno: 19. 5. 2022

Bosna / Visoko / pyramidy

První cesta do Bosny do města Visoko, za pyramidami byla v říjnu 2019.

Přinesla zajímavé, někdy až neskutečné prožitky a setkání.

Spousty radosti, silných energií a propojení i vnitřního posunu u každého ze skupiny.

Spaní u Sherifa na pyramidě Draka, návštěva tunelů, vrchol pyramidy Slunce, místní káva i skvělé domácí jídlo předčilo všechna očekávání.


Druhá návštěva proběhla od 1 do 8.května 2022.

Cesta proběhla velice příjemně a navečer, po více jak 10 hodinové jízdě, jsme si dávali skvělou večeři na pyramidě Draka.

Noc na hřbetě, na pyramidě Draka, rozvibrovala naše těla i mysli a započal proces ladění.

Silné vibrace v těle, které námi protékaly, byly i díky náhlému nárůstu tzv, Bovisů.*

Od měřitelných 2 milionů Bovisů v tunelu Ravne se to vyšplhalo na 800 milionů, které se dali naměřit jen intuičně, proto je berte jen jako ukázku toho, že nárůst byl velmi silný a pociťovali jsme ho každý jeden ze skupiny.

Každý den předčil ten předchozí a největší energetický i prožitkový užitek přinesly kamenné koule. Při jejich aktivaci jsme se propojovali s každým kamenem zvlášť a bylo to naprosto úžasné, jak každá koule nese jinou energii, od vážné ženské po hravou dětskou. Doporučuji si najít celý den a pobýt v jejich energetickém poli.

Betonové bloky na pyramidě Slunce jsou také velkým zážitkem a jen malý kamínek z těchto bloků dokáže rozehřát a rozvibrovat každého, kdo si ho vezme do ruky.

Pyramida Luny je ženská energie a pro mě byla velmi slabá, jemná, ale po nějaké době jsem se naladil a vnímal ji pěkně na těchto ženských úrovních.

Kávička v malé restauraci na pyramidě Slunce jen dokresluje úžasný týden, strávený v těchto energiích a kdo má oči k vidění, ten jistě najde i jiné pyramidy v okolí, tak jako my jsme našli další a pracovně si ji pojmenovali jako pyramida Bezpodmínečné Lásky.


*Bovisův biometr je měřící prostředek, který vynalezl francouzský fyzik Alfred Bovis (1871 - 1947), který slouží k radiestetickému určení energetické vibrační kvality místa, osoby nebo věcí. Ve zkoumání Bovisovy stupnice pak pokračoval inženýr Simenoton, který z ní vytvořil takový biometr, s nímž mohla být prostřednictvím radiestetického kyvadla zjištěna intenzita záření či energie v daném místě. Stupnice vznikla na základě vlnové délky elektromagnetického vlnění. Uchytil se tak pojem Bovisovy jednotky, odpovídající vlnové délce jedné tisíciny nanometru. 1000 jednotek Bovisů tak odpovídá 1 nm z pohledu klasické fyziky, ale tato hodnota představuje tak zvané jednotky účinku.

Pyramida Draka

Tunel Ravne

Bukový les na pyramidě Draka

Rozmístění pyramid

Bloky na pyramidě Slunce

Kamenné koule v Zavidovič

Pyramida Měsíce

"Nová" pyramida Bezpodmínečné Lásky

Pyramida Draka

Koule v Zavidovič

Cedule v parku u Ravne tunelu

Ráno na pyramidě Draka

Pyramida Slunce

Bloky na pyramidě Slunce

Koule v Zavidovič

Ravne tunel

103 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page